Karanlık (Yakışmıyor) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karanlık (Yakışmıyor)KARANLIK (yakışmıyor) Son birkez daha yanımda hissetmek istedim seni Tam elimi uzatmışken, hawada kaldı Gözlerimin içine baktın Ellerini uzattın bana doğru Gözyaşlarımı tam silecekdin ki ![]() ![]() ![]() Bir hayal gibi yok oldun Gittin ![]() ![]() ![]() Koskaca dünyada tek başıma bıraktın beni Sen gittin gideli herşey rengini yitirdi Sonu gelmez bir uçurumun kıyısında bıraktın beni Heryer simsiyah, heryer karanlık Yakışmıyor aşkım o beyaz örtü sana Adına kefen demişler, bütün hayatımız sarılı olan örtüye Yakışmıyor sana o toprağın altında yatmak Bak ben yanı başındayım Sewdiğin beyaz güllerden getirdim sana Hiç düşünmezdim şimdi toprağın üzerine bırakacağımı Hadi kalk artık 'Şaka yaptım prensesim' de yine! Sil ellerinle gözyaşlarımı Beraber gidelim burdan Ne olur uyan artık Sana yakışmıyor o toprak, o kefen Artık çekilmiyor bu karanlık Senin ışığın olmadan yönümü bulamıyorum sewdiğim ![]() ![]() ![]() |
|
Karanlık (Yakışmıyor) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karanlık (Yakışmıyor)Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmamışmı yaradan, yaprak düşer dalından damla ayrılır bulutlardan seviyorum derken bile ayrılır sözler dudaklardan ![]() ![]() Biri var uzaklarda haykırıyor, biri var uzaklarda seni özlüyor, biri var uzaklarda seni sensiz yaşamaktan korkuyor, biri var uzaklarda seni çok ama çok seviyor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|