Seni Seviyorumlar Yetmiyor, Ben Tutkunum Sana... |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorumlar Yetmiyor, Ben Tutkunum Sana...Ben seni işliyorum şimdi satırlarıma Ince ince Masallar anlatıyorum ya uzaklardan, Hepsi seni sevdiğimce… Ya da bir düş kuruyorum korkusuzca Ama yürüdüğüm yollar Her zamankinden avare… Hayal ediyorum seni Sırtının çizgisi boyunca Methiyeler düzüyorum dudaklarının köşelerine Her bir kıvrımını ezberliyorum yüzünün, Hiç doymayacak bir susuzlukla… Ana dilini bilmediğim bir coğrafyada Senin adını veriyorum gördüğüm her kuşa bizim martılarımız kadar kırılganlar mı bilmeden… -ben martıdan başka kuş bilmeyen bir cahilim aslında- Ve kendi yarattığım bu düş girdabında Herşeye varken, ama aşkımızı garipsemeden Içime çekiyorum kırgınlığını soluğunla Ben bu hiçbir şeyi umursamaz aşk masalının Hayal ettiğince var kahramanlarından biriyim… Kalbim işgal edilmiş, kimin umurunda? Danışıklı dövüş bir savaş bu aramızdaki Ben beyaz bayraklar biriktiriyorum senin için Ben sana ‘gel’ diyemiyorum ya Gel beni al istiyorum aslında -bu kadar basit- Ben seni istiyorum şimdi hayatima Sımarık bir çocuk, Hüzünbaz bir aşık, kırılgan bir şair gibi en fazla ‘Seni seviyorum’lar yetmiyor ki Ben, Tutkunum sana… alıntıdır |
Seni Seviyorumlar Yetmiyor, Ben Tutkunum Sana... |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorumlar Yetmiyor, Ben Tutkunum Sana...Özlediğin Gidip Göremediğindir Özlediğin Gidip Göremediğindir Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen |
|