![]() |
Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum..![]() Özlem ![]() ![]() En mutlu özlem; sonu olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem; ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem sevgidir; Özlem güçtür ![]() ![]() Özlem varoluştur ![]() Özlem sevdandır ![]() ![]() Özlem bekleyiştir; Özlem içindeki acıdır ![]() ![]() Özlem özlememeyi hasrettir ![]() ![]() Özlem özlemeyeni özlemektir ![]() ![]() Özlem özleyeni özlemektir; Özlem gelemem diyeni bekleme güçüdür ![]() ![]() Özlem gidene ağıttır ![]() ![]() Özlem sevdana söz vermektir ![]() ![]() Özlem kalbine söz geçirememektir ![]() Özlem kaçış değil var oluştur; Özlem çaresizlik değil çaredir ![]() ![]() Özlem vazgeçmemektir ![]() Özlem kelimelerin yetersiz kaldığı andır ![]() Özlem sessizliğin çığlığıdır ![]() ![]() Özlem yaşamındır ![]() ![]() Özlem gelmeyeceğini bilerek bekleyebilmektir ![]() Özlem siyah gecelerde siyahın izi kalabilmektir ![]() ![]() Ve artık ![]() ![]() Özlem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum..Dun yine dolastim yollarda yagmurlarin islattigi, bombos sokaklarda gozlerimde yas, kalbimde suzu unutmadim seni, unutamadim, ne olur anla beni! Kulaklarim duymak istiyor, bugun hala, o guzel sesini hayat sensiz gecmiyor! Istiyorum artik sevgini! Sen ve sevgim, suresiz bir ayrilik izdiraplar, iskenceler bu “sensizlik” o gulen yuz, o gamzeler, siyah gozler daha neler sarkida sen, siirde sen, bestede sen, velhasil sen sen sen! |
![]() |
![]() |
|