![]() |
Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum..
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Özlem.. En mutlu özlem; sonu olan.. sonu özlediğinle biten.. varışı sevdan olan özlemler.. Özlem Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem; ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem;. Ya özlemekten korkana özlem; ya yaşamaktan korkana özlem.. ya düşlere özlem.. ya yarını olmayacak aşklara özlem.. gideceğini bilerek sevilene özlem.. Yaşanamayacaklara özlem; İşte sonu olmayan özlem.. İşte vazgeçilemeyen özlem.. işte çaresiz bekleyişe özlem.. İnsanın içini acıtan; boşlukta yaşanan özlemler; Peki var mı bu özlemin sonu;? biter mi;.? bu özlem.. Söz verirsin kendine özlemeyeceğim diye; tutulur mu bu söz;..? Kalbindeki özleme söz geçer mi;? Özlem sevgidir; Özlem güçtür.. Özlem varoluştur. Özlem sevdandır.. Özlem bekleyiştir; Özlem içindeki acıdır.. Özlem özlememeyi hasrettir.. Özlem özlemeyeni özlemektir.. Özlem özleyeni özlemektir; Özlem gelemem diyeni bekleme güçüdür.. Özlem gidene ağıttır.. Özlem sevdana söz vermektir.. Özlem kalbine söz geçirememektir. Özlem kaçış değil var oluştur; Özlem çaresizlik değil çaredir.. Özlem vazgeçmemektir. Özlem kelimelerin yetersiz kaldığı andır. Özlem sessizliğin çığlığıdır.. Özlem yaşamındır.. Özlem gelmeyeceğini bilerek bekleyebilmektir. Özlem siyah gecelerde siyahın izi kalabilmektir.. Ve artık.. Özlem................................ |
Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum..
Dun yine dolastim yollarda yagmurlarin islattigi, bombos sokaklarda gozlerimde yas, kalbimde suzu unutmadim seni, unutamadim, ne olur anla beni! Kulaklarim duymak istiyor, bugun hala, o guzel sesini hayat sensiz gecmiyor! Istiyorum artik sevgini! Sen ve sevgim, suresiz bir ayrilik izdiraplar, iskenceler bu “sensizlik” o gulen yuz, o gamzeler, siyah gozler daha neler sarkida sen, siirde sen, bestede sen, velhasil sen sen sen! |