![]() |
Yıldızları Kokladım, Gelmediğin Geceler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızları Kokladım, Gelmediğin Geceler...Yıldızları kokladım, gelmediğin geceler ![]() ![]() ![]() Sanki ![]() ![]() ![]() Ve sanki koptu geceye bağlandığı ipinden, sabah ![]() Çektii, çekti de kör saatler ardındaki şafağı; Tükenmedi karanlık! ![]() ![]() Gün doğmadı ![]() ![]() ![]() Söküldüğünden beri düğümü benden; umudunun! ![]() ![]() Ben, yıldızları kokladım; gelmediğin geceler boyu! ![]() ![]() Halbuki, biliyordum; gece, sadece bir kara çarşaf gibiydi başımda, incecik ![]() ![]() ![]() Biliyordum ki bin deliğinden de karanlığın, ümitti salan bana ışıktan iplerini; Adını 'yıldız' koyup! ![]() ![]() Kara bir çarşaftı gece, başımda ![]() ![]() ![]() Ben, yıldızları yokluyordum geceler boyu ![]() ![]() ![]() Yıldızları kokluyordum; olmadığın geceler! ![]() ![]() İçim, sızlıyordu, çünkü "içim" sızıyordu her yaramdan dışıma ![]() ![]() ![]() Her yaram yâââr kokuyordu! ![]() ![]() Bir yıldız dudağıydı aradığım; soluksuz gecelerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızları kokluyordum gelmediğin geceler ![]() ![]() ![]() Ve ben ümit içiyordum ışık dökülen kurnalardan ![]() ![]() ![]() ![]() Umuyordum ki; Hiç bitmeyecek kadar çok yarınımız var ![]() ![]() ![]() Ben, yıldızları kokluyordum gelmediğin geceler ![]() ![]() ![]() Biliyordum ki, kimse bilmez kokusunu ben gibi; yıldızların ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızları kokluyordum gelmediğin geceler ![]() ![]() ![]() Yıldızları kokladım, gelmediğin geceler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızları Kokladım, Gelmediğin Geceler...Sevmeden yaşamak yaşamak değildir Az sevmek ise sürüklenmektir bana yarının getireceği kişi sen deilsen eğer yarın hiç olmasın bugün bana yeter! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızları Kokladım, Gelmediğin Geceler...Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|