![]() |
Bir Dostum Olsaydı Keşke |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dostum Olsaydı KeşkeBir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Benimle ağlayıp benimle gülecek bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Ona bakınca herşeyimi unutsaydım Bütün sıkıntılarımı bütün dertlerimi ona anlatsaydım Bütün sevinçlerimi onunla yaşasaydım Onunla gülüp onunla ağlasaydım Ona sımsıkı sarılıp "Canım benim Seni seviyorum" deseydim Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Karanlıkta dahi beni gören bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Sadece onun için yaşasaydım Dualarımda hep o olsaydı Bütün düşüncelerimde sadece o, Gözümün gördüğü her yerde o, işittiğim her güzel seste o, Kalbimin her çarpışında o olsaydı Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Kendisi ben , ben kendisi olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Beni anlayan bir dostum Beraber bir dava için öleceğimiz bir dost Bütün dağdağalar beni bulsa bile Yalnız o olduğu için üzülmeyeceğim bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Kendisine sımsıkı sarılıp ağlayabileceğim Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Gözlerine bakınca dünyamı aydınlatan Sesini işitince bütün alemimi neşelendiren Tebessüm edince bütün mevcudatımı tebessüm ettiren Ellerini tutunca sıcaklığı herşeyime işleyen bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Davama dost olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Yalnızlık nedir bildirtmeyen Dert nedir yaşattırmayan ölüm nedir düşündürtmeyen Dünya nedir sadece Allah için seven bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Cesedimin ruhu olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Canıma can katan Hayatıma hayat veren Dünyama sürur ahiretime sürur biçen öyle bir dost ki Allah rızasından başka birşey bilmeyen Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Beraber bir can taşıdığımız bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Her zaman iç içe Her an dualarımızla kalp kalbe Davamızla el ele iki ceset ama bir ruh olduğumuz bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Yüreği Hak için çarpan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Peygamberin ismi geçince onunla ağlasaydım Allah denilince onunla yüreğim titreseydi Dava denilince onunla endişe duysaydım Sevda denilince onunla kalbim atsaydı Bir dostum olsaydı keşke ![]() ![]() ![]() Başka hiçbirşeyim olmasaydı ömrümde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Dostum Olsaydı Keşke |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dostum Olsaydı KeşkeBir Dostum Olsaydı Keşke ile ilgili Diğer Konular Selda Bağcan - Dostum Dostum Cem Adrian - Dostum Dostum Bir de formda olsaydı Zamanım Olsaydı |
![]() |
![]() |
|