![]() |
Bir Dostum Olsaydı Keşke
Bir dostum olsaydı keşke ... Benimle ağlayıp benimle gülecek bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Ona bakınca herşeyimi unutsaydım Bütün sıkıntılarımı bütün dertlerimi ona anlatsaydım Bütün sevinçlerimi onunla yaşasaydım Onunla gülüp onunla ağlasaydım Ona sımsıkı sarılıp "Canım benim Seni seviyorum" deseydim Bir dostum olsaydı keşke ... Karanlıkta dahi beni gören bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Sadece onun için yaşasaydım Dualarımda hep o olsaydı Bütün düşüncelerimde sadece o, Gözümün gördüğü her yerde o, işittiğim her güzel seste o, Kalbimin her çarpışında o olsaydı Bir dostum olsaydı keşke ... Kendisi ben , ben kendisi olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Beni anlayan bir dostum Beraber bir dava için öleceğimiz bir dost Bütün dağdağalar beni bulsa bile Yalnız o olduğu için üzülmeyeceğim bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Kendisine sımsıkı sarılıp ağlayabileceğim Bir dostum olsaydı keşke ... Gözlerine bakınca dünyamı aydınlatan Sesini işitince bütün alemimi neşelendiren Tebessüm edince bütün mevcudatımı tebessüm ettiren Ellerini tutunca sıcaklığı herşeyime işleyen bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Davama dost olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Yalnızlık nedir bildirtmeyen Dert nedir yaşattırmayan ölüm nedir düşündürtmeyen Dünya nedir sadece Allah için seven bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Cesedimin ruhu olan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Canıma can katan Hayatıma hayat veren Dünyama sürur ahiretime sürur biçen öyle bir dost ki Allah rızasından başka birşey bilmeyen Bir dostum olsaydı keşke ... Beraber bir can taşıdığımız bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Her zaman iç içe Her an dualarımızla kalp kalbe Davamızla el ele iki ceset ama bir ruh olduğumuz bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Yüreği Hak için çarpan bir dost Bir dostum olsaydı keşke ... Peygamberin ismi geçince onunla ağlasaydım Allah denilince onunla yüreğim titreseydi Dava denilince onunla endişe duysaydım Sevda denilince onunla kalbim atsaydı Bir dostum olsaydı keşke ... Başka hiçbirşeyim olmasaydı ömrümde.... |
Bir Dostum Olsaydı Keşke
Bir Dostum Olsaydı Keşke ile ilgili Diğer Konular Selda Bağcan - Dostum Dostum Cem Adrian - Dostum Dostum Bir de formda olsaydı Zamanım Olsaydı |