Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adi, aylin, ayşe, kulin

Adi: Aylin - Ayşe Kulin

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adi: Aylin - Ayşe Kulin

ADI: AYLİN - Ayşe Kulin

Kitap Hakkında:
Çok güzel olduğu kadar; canlı, capcanlı bir hayat öyküsü 'Adı: Aylin' İnsanın kendisine çıkaracağı pek çok pay var Okurken dedim, işte şu satırlarda 'ben' var En önemlisi gerçekten içimizden geldiği gibi yaşayıp yaşamadığımız Aylin Radomisli bunu başarmış Hayatı en hızlı yönüyle yaşamış ve aynı hızda veda etmiş bu hayatai Hemen herkes sevmiş onu Ben de sevdim En çok da sevmeyi bilen tarafını yakın buldum kendime O canlılığıysa imrendiğim yanı oldu 'Keşke' dedim

En kötüsü de ölüm nedeninin karanlık kalması Hayat öyküsü okumayı sevenler: Aylin Radomisli'de çok şey bulacaksınız

Kitabın İncileri:
En kötü hastalık bile, insanın yaşama azmine karşı koyamazdı 55
Zaman dediğin şey, çok önemlidir Farkına bile varmadan geçer 62
Fırsat avucumuzun içindeyken, ondan yararlanın Yoksa parmaklarınızın arasından akıp gider 64
Gerçek hayatta roman yaşayamazsın 65
Ne çabuk geçiyordu zaman Çocukluk, gençlik, okul yılları, sorumsuz, sorunsuz günler ne çabuk geçiveriyordu 73
Hayatta gri renkler vardır Hiçbir şey siyah-beyaz değildir Hele sevgiler hiç değildir 98
İnsanlar doğrularını ve yanlışlarını kendileri bulmak zorundadır 100
İnsanlar yaşlanıyordu Yaşlandıkça duruluyorlar, hayatları tekdüzeleşiyordu Herkes kendi rutinine baş eğmesini öğreniyordu 135
Her sevginin içeriği başkadır 185
Hayat yaşamak, sevmek, almak, vermek, vermek ve vermek içindi 185
İnsanlar dünyaya, başlarına gelebilecek şeyleri yaşamak için geliyorlardı Her şey gelebilirdi başlarına Bu nedenle hoşgörülü olmak şarttı Ayıplamak, kınamak yanlıştı 194
Gençlik! Hayatımızdan br anda gelip geçen! 231
İçindeki coşkuyu öldüren biri mucizeler yaratabilir mi? 249
hayatı kaldıramayabilirdim, bu bendeki aşk olmasa 316
Ölüm diye bir şey yok bu ummanda Umutsuzluk da yok, hüzün de, kaygı da Bu umman sonsuz aşk ve sevgi dolu İyiliğin, cömertliğin ummanı bu Mevlana 326

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com