|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cavahişvili, devlet, ivane, tiflis, üniversitesi |
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet Üniversitesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet ÜniversitesiTİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ TİFLİS GÜRCİSTAN Öğrenim Ücreti: Eğitim ücreti 1100-1350 ABD Dolarıdır Hazırlık Programı: Hazırlık eğitimi vardır Hazırlık eğitimi ücreti 1200 ABD Dolarıdır![]() Yurt İmkanı: Üniversitede yurt imkanı yoktur Kayıt İçin İstenen Belgeler: 1 Lise diploması (ilgili ülke diline çevrilecek)2 Ösym sınav sonuç belgesi3 Sağlık raporu ve aids testi (ilgili ülke diline çevrilecek)4 Pasaport aslı ve örneği5 8 adet vesikalık fotograf6 İkametgah belgesi7 Kimlik aslı ve örneği8 Dilekçe(Ayrıntılı bilgiye üniversitelerin telefon numarası,ve e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz ) İrtibat Telefonu: Telefon: (00 995 32) 25 02 12 Faks: (00 995 32) 22 11 03 E-posta: mukha@mailer ictsu tsu edu geAçıklama: Gürcistan'da gerçekleştirilen yeni eğitim kanunlarından dolayı değişiklikler olabilir Değişiklikler hakkında üniversitenin www tsu edu ge internet adresinden bilgi alınabilir![]() |
|
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet Üniversitesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet ÜniversitesiBen gürcistan vatandaşıyım fakat orta okulu türkıyede okuyorum bu sene bıtırecegım bura diplomamla tiflis cahişvili üniversıtesıne sınavsız ortalama notumla girebilir miyim |
|
|
|