![]() |
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet Üniversitesi
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ TİFLİS GÜRCİSTAN Öğrenim Ücreti: Eğitim ücreti 1100-1350 ABD Dolarıdır Hazırlık Programı: Hazırlık eğitimi vardır. Hazırlık eğitimi ücreti 1200 ABD Dolarıdır. Yurt İmkanı: Üniversitede yurt imkanı yoktur. Kayıt İçin İstenen Belgeler: 1. Lise diploması (ilgili ülke diline çevrilecek) 2. Ösym sınav sonuç belgesi 3. Sağlık raporu ve aids testi (ilgili ülke diline çevrilecek) 4. Pasaport aslı ve örneği 5. 8 adet vesikalık fotograf 6. İkametgah belgesi 7. Kimlik aslı ve örneği 8. Dilekçe (Ayrıntılı bilgiye üniversitelerin telefon numarası,ve e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.) İrtibat Telefonu: Telefon: (00 995 32) 25 02 12 Faks: (00 995 32) 22 11 03 E-posta: mukha@mailer.ictsu.tsu.edu.ge Açıklama: Gürcistan'da gerçekleştirilen yeni eğitim kanunlarından dolayı değişiklikler olabilir. Değişiklikler hakkında üniversitenin www.tsu.edu.ge internet adresinden bilgi alınabilir. |
Tiflis İvane Cavahişvili Devlet Üniversitesi
Ben gürcistan vatandaşıyım fakat orta okulu türkıyede okuyorum bu sene bıtırecegım bura diplomamla tiflis cahişvili üniversıtesıne sınavsız ortalama notumla girebilir miyim |