Makyajsız Bir Kadınla 60 Yıl!... |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Makyajsız Bir Kadınla 60 Yıl!...Aldatmaların , ihanetlerin , ilişkileri yenilemeye yönelik taze kanların şırınga edildildiği , beşbin kişiyle olduğunu söyleyerek övünenlerin yaşadıkları dünyanın çok uzağında , dudaklarına hiç ruj sürmemiş , makyajsız bir kadınla 60 yıl yaşadı o ![]() ![]() Ecevit 21 yaşında evlendi ![]() ![]() ![]() 81 yaşında öldü ![]() ![]() 60 yıl evli kaldığı karısını hiç aldatmadı ![]() ![]() ![]() Kuru fasülye ve pilavı çok sevdi ![]() ![]() ![]() Evlilik teklifini , karısına kuru fasülyecide yaptı ![]() ![]() ![]() Hani daldan dala konan erkeklerin bir sözü vardır ![]() ![]() ![]() "Her gün kuru fasülye pilav yenmez ![]() ![]() " O ise ne kuru fasülye pilavdan , ne de 60 yıl ona kuru fasülye pilav pişiren kadından vazgeçmedi ![]() ![]() ![]() 6 günde birbirinden sıkılan , müthiş büyük aşkların yaşandığı günümüzde , 60 yıl birbirlerinden sıkılmamışlar mıydı acaba hiç ? Hiç başkasını aramamışlar mıydı ? Hiç başka dünyalara , yönelmeyi düşünmemişler miydi ? Yoksa makyajsız olan , sadece kadının yüzü değil , aşklarının kendisi miydi ? Reha Muhtar |
|
|
|
#3 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
![]() ![]() Teşekkürler puslu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ergenekon
|
Yoksa makyajsız olan , sadece kadının yüzü değil , aşklarının kendisi miydi ? tek güzel cümle bu o da alıntı reha muhtara ait değil![]() ![]() ![]() tamamen hüsrana uğradım böylesi örnek (Ecevit-Rahşan) bir aşkın böylesine basit ve duygusuz cümlelerle anlatılmasına bu iki şahsa ait tek olumlu düşüncem aşklarıydı çünkü![]() ![]() ![]() komedi konularına malzeme olmuş birinin aşka dair yazmaması gerekiyor ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
![]() ![]() Tekrar teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
brave83
|
Ecevit siyasi konumundan öte kişiliği ile de örnek olan bir insandı, bu çift de birbirlerinin yüreklerine insanlığına aşık olmuşlardı ve bir ömrü paylaşmışlardı ellerine sağlık puslu |
|
|
|
#11 |
|
bukettt
|
güzel bi yazı teşekkürler böyle bi aşkta bana wurur mu acaba yoksa wurduda ben ayaktamı uyuyorum:)
|
|
|
|