![]() |
Makyajsız Bir Kadınla 60 Yıl!...
Aldatmaların , ihanetlerin , ilişkileri yenilemeye yönelik taze kanların şırınga edildildiği , beşbin kişiyle olduğunu söyleyerek övünenlerin yaşadıkları dünyanın çok uzağında , dudaklarına hiç ruj sürmemiş , makyajsız bir kadınla 60 yıl yaşadı o ... Ecevit
21 yaşında evlendi... 81 yaşında öldü... 60 yıl evli kaldığı karısını hiç aldatmadı... Kuru fasülye ve pilavı çok sevdi... Evlilik teklifini , karısına kuru fasülyecide yaptı... Hani daldan dala konan erkeklerin bir sözü vardır... "Her gün kuru fasülye pilav yenmez..." O ise ne kuru fasülye pilavdan , ne de 60 yıl ona kuru fasülye pilav pişiren kadından vazgeçmedi... 6 günde birbirinden sıkılan , müthiş büyük aşkların yaşandığı günümüzde , 60 yıl birbirlerinden sıkılmamışlar mıydı acaba hiç ? Hiç başkasını aramamışlar mıydı ? Hiç başka dünyalara , yönelmeyi düşünmemişler miydi ? Yoksa makyajsız olan , sadece kadının yüzü değil , aşklarının kendisi miydi ? Reha Muhtar |
cok haklısın puslu..müyhiş bi yazı kanımca..tesekkurler...
|
Alıntı:
Teşekkürler puslu... |
Yoksa makyajsız olan , sadece kadının yüzü değil , aşklarının kendisi miydi ?
tek güzel cümle bu o da alıntı . reha muhtara ait değil... tamamen hüsrana uğradım böylesi örnek (Ecevit-Rahşan) bir aşkın böylesine basit ve duygusuz cümlelerle anlatılmasına. bu iki şahsa ait tek olumlu düşüncem aşklarıydı çünkü... komedi konularına malzeme olmuş birinin aşka dair yazmaması gerekiyor.... |
Alıntı:
Tekrar teşekkürler... |
büyük bir aşktı onlarınki sade ve gerçek...
eline sağlık güzel paylaşm olmuş puslu.. |
Ecevit siyasi konumundan öte kişiliği ile de örnek olan bir insandı, bu çift de birbirlerinin yüreklerine insanlığına aşık olmuşlardı ve bir ömrü paylaşmışlardı
ellerine sağlık puslu |
güzel bir yazı.fakat burada ergenekon gibi düşünüyorum.
eline sağlık puslu. |
begendim gerçekten güzel yazı teşekkürlerrrrrr
|
çok güzel yazı tşkler...
|
güzel bi yazı.teşekkürler.böyle bi aşkta bana wurur mu acaba yoksa wurduda ben ayaktamı uyuyorum:)
|