Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alınmalı, destekleri, kalsiyum

Kalsiyum Destekleri Nasıl Alınmalı?

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalsiyum Destekleri Nasıl Alınmalı?




Kalsiyum destekleri nasıl alınmalı?

Eğer besinlerle yeteri kadar kalsiyum kazandığınızdan emin değilseniz süt, peynir, yoğurt yemiyorsanız, mesela sıkı bir vejetaryenseniz kalsiyum desteği almayı düşünebilirsiniz Kalsiyum desteklerinin çok farklı tipleri var Ben önceliği kalsiyum sitrat içeren desteklere vermenizi tavsiye ederim Ayrıca D vitamini ve de güçlendirilmiş kalsiyum desteklerini öneririm Bu destekleri satın almadan önce dikkatle okuyun Vitamin üreticilerinin değil ilaç üreticilerinin ürettiği kalsiyum desteklerini tercih edin ve sadece eczanelerde satılan desteklere güvenin Doğrudan evlere satılan, internet yoluyla pazarlanan ürünlere itibar etmeyin Kalsiyumun kemik ürünlerinden hazırlanmış olanlarını kullanmanızı de asla tavsiye etmem Bunlarda kurşun ve bazı ağır metaller bulunabiliyor Mesela kalsiyum diye pazarlanan kalsiyumun da herhangi bir özelliği yok, ayrıca alerjik olma ihtimali bile var

osmanmuftuoglunet ten alıntıdır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.