![]() |
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 1 kg ![]() 30 adet arpacık soğanı 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy domates 2 adet havuç 250 gr ![]() bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber[*]1/2 demet dereotuTarifin HazırlanışıEti yıkayıp bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Et suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab TarifiBahçıvan Kebabı Malzemeler • 750 gr kuşbaşı but eti • 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış) • 2 adet iri patates • 2 çorba kaşığı margarin • 2 adet havuç • 2 adet soğan (küçük doğranmış) • 1 1/2 su bardağı su • Tuz, karabiber, kekik Tarif Bir tencerede margarini eritin ![]() ![]() Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin ![]() Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin ![]() ![]() Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin ![]() Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Kebab TarifiArpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) ![]() |
![]() |
![]() |
|