|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balığı, barbunya, buğulaması, tarifi |
Barbunya Balığı Buğulaması - Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Barbunya Balığı Buğulaması - Barbunya Balığı Buğulaması TarifiBarbunya Balığı Buğulaması Barbunya Balığı Buğulamasının Tarifi Yapımı MALZEMELER 1kg barbunya balığı 6adet domates 2adet soğan 1adet limon ½ bardak zeytinyağı maydanoz 4adet defneyaprağı tuz ![]() HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyip yıkayın ve geniş bir tepsiye dizin Üzerine sebzeleri doğrayın; yağ ve tuzu ekleyin; maydanozu serpip defneyapraklarını yerleştirin Üzerine yağlı kağıt kapatın, onun da üzerine kapağını kapatın ister fırında ister ocak üzerinde pişirin Limon dilimleriyle servis edin |
|
|
|