![]() |
Çiroz (Uskumru) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiroz (Uskumru) Yemek TarifiMALZEMELER 100 adet uskumru 350 gr mutfak tuzu HAZIRLANIŞI Balıkların hepsini bir kaba koyup üzerine tuz dökün ve iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uskumru, nisan ve mayıs aylarında kurutmak için uygundur, diğer aylarda arzu ederseniz istavritlede çiroz yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çiroz (Uskumru) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiroz (Uskumru) Yemek TarifiHamsi Tava MALZEMELER 700 g hamsi ¾ çay bardağı buğday unu ½ tatlı kaşığı tuz Kızartmak için; Sıvı yağ HAZİRLANİŞİ Hamsilerin içini ve kılçıklarını temizleyin,yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|