![]() |
Fransız Mutfağı Soslu Baharatlı Rosto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fransız Mutfağı Soslu Baharatlı RostoSoslu Baharatlı Rosto Kişi Sayısı : 8 Hazırlama Süresi : 20 dk ![]() Pişirme Süresi : 60 dk ![]() Tarifi ekleyen : Zeynep Hoşöz Tarif Seviyesi : orta Bu tarif 347 kişi tarafından incelendi ![]() 1kilo kuzu eti,yağsız Malzemeler 1 tatlı kaşığı adaçayı kurutulmuş 1 çay kaşığı kekik kurutulmuş ¼ çay kaşığı biberiye kurutulmuş 1 tatlı kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağ Sosu için; 2 kaşık tereyağ 2 diş sarımsak, kıyılmış ½ su bardağı esmer tozşeker 1 çorba kaşığı mısır nişastası ¼ bardak su 1 çorba kaşığı üzüm suyu 1 yemek kaşığı soya sosu * Patates Yahnisi * Soğanlı Tart * Breton Çorbası * Fransız Usulü Dana Ciğeri * Vişneli Yoğurt Tatlısı * Fransız Usulü Tavuk Sarma Adaçayı,kekik,biberiye,tuz ve karabiberi küçük bir kasede harmanlayıp,içerisine zeytinyağ koyun ![]() ![]() Ayrı bir sos tavasında tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|