![]() |
Yunan Mutfağı Kabaklı Makarna Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunan Mutfağı Kabaklı Makarna TarifiYunan Mutfağı Kabaklı Makarna Tarifi Malzemeler 300 gr fırın makarna 1 çorba kaşığı margarin 2 kırmızı dolmalık biber 250ml süt 1 havuç 3 yumurta sarısı 1 soğan 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 kabak 500 gr kıyma 1 diş sarımsak 1 tutam tarçın Yarım demet kekik 2 çorba kaşığı doğranmış domates 1 çorba kaşığı un, tuz,karabiber 50 gr rendelenmiş parmesan peyniri Tarif Bilgileri Kategori: Yunan Mutfağı Puanı: 5 Tarifi Yazdır Yapılışı Fırını 250 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnayı paket üzerindeki tarife göre tuzlu suda haşlayın ![]() Havucu soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos hazırlamak için unu margarinde kavurup sütü ekleyin ![]() ![]() ![]() Kabakları bir tavada 1 çorba kaşığı yağda kızartıp tavadan alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi yağlayıp kıymayı içine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|