![]() |
Alman Mutfağı - Domatesli Gulaj |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Mutfağı - Domatesli GulajAlman Mutfağı-Domatesli Gulaj Malzemeler 1 kg ![]() 1 demet taze soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 su bardağı süt kreması 4 adet soğan Tuz, karabiber 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı un 400 ml et suyu 2 çay bardağı beyaz şarap 500 gr ![]() Yapılışı Eti kızgın yağda kızartın ![]() ![]() Soğanları soyun , şerit şerit kesin ve etlerle beraber pembeleştirin ![]() Kavurduğunuz etlere domates salçasını ve unu ekleyin ![]() Sırasıyla et suyu ve şarabı ilave edin ![]() kısık ateşte 1 saat 15 dakika pişirin ![]() Diğer tarafta domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın ve küp küp doğrayın ![]() ![]() işme süresinin bitimine 5 dakika kala etlere katın ![]() En son domatesleri koyup, ateşten alın ![]() ile beraber servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|