![]() |
Alman Mutfağı - Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Mutfağı - Sebzeli Yumurtalı KuşkonmazAlman Mutfağı-Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz Malzemeler 500 gr ![]() 1 yemek kaşığı limon suyu 250 gr ![]() Tuz, karabiber 400 ml ![]() 4 adet haşlanmış katı yumurta 1 yemek kaşığı un 400 gr ![]() 150 ml ![]() 1/2 demet ince kıyılmış maydanoz Yapılışı Kuşkonmazı soyup,3 cm ![]() ![]() Arakaları 3 parçaya bölün ![]() ![]() Sebzeleri sebze suyunda 8 dakika pişirip süzün, suyunu bir kaba alın ![]() Yumurtaları ortadan uzunlamasına ikiye ayırın ![]() ![]() ![]() 5 dk karıştırarak pişirin ![]() ![]() Sosu sebzelere katıp haşlanmış yumurta ve patateslerle birlikte servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|