Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
boeuf, mutfağı, rus, strogonof

Boeuf Strogonof - Rus Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boeuf Strogonof - Rus Mutfağı




Boeuf Strogonof Rus

Malzemeler:

Dana eti 1 kg

Kuru soğan 2 adet

Dolmalık biber 2 adet

Un 2 çorba kaşığı

Domates 2 adet

Yağ 3 çorba kaşığı

Domates salçası 2 çorba kaşığı

Et suyu 1/2 su bardağı

Tuz ,Karabiber

Yapilisi:

Et ince dilimler halinde kesilir, 3 çorba kaşığı yağda suyunu çekinceye kadar kavrulur

Ayrı bir tavada 1 çorba kaşığı yağda un kavrulur, et suyu eklenir, kaynatılır Sonra karışım süzülür Kızartılmış olan etin üzerine dökülür

Tuz ve karabiber eklenir Suyunu çekinceye kadar pişirilir

Ayrı bir kapta sırasıyla 1 çorba kaşığı yağda, soğan, dolma biberi kavurun, küçük doğranmış domatesi, salçayı ekleyin

Piştikten sonra etin üzerine dökün 15 dakika bu şekilde pişirin

Sicak servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.