Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
armut, bohçası

Armut Bohçası

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Bohçası




Armut bohçası

Malzemeler

• 2 adet yufka

• 3 adet armut

• 1/2 çay bardağı şeker

• 1/2 çay bardağı ceviz

• Milföy hamuru

• Toz tarçın

Hazırlanışı

Armutların kabuklarını soyup rendeleyin Şeker,tarçın ve ceviz ile pişirinMilföy hamurunu yuvarlak kesinArtan hamurlardan şeritler kesinHamurun ortasına karışımdan koyun Bohça şekline getirin,şerit hamurlarla bağlayın Daha onceden 180 derecede ısıttığınız fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin

Püf! Şerit hamur yerine vanilya çubuğu ile bağlayabilirsiniz Nefis bir koku ve harika bir görüntü elde edebilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.