Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasülye, kuşbaşı, taze, yapılır, zeytinyağlı

Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye




Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye

Malzemeler:

2 tane, kuru soğan

500 gram, kuşbaşı et

1 kg taze fasulye

2 tane domates

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 çorba kaşığı tatlı toz biber, tuz

1 çay fincanı kaynar içme suyu

Yapılışı: Orta boy bir tencereye, zeytinyağını, eti ve yemeklik doğradığımız soğanı alalım Et suyunu salıp cekene kadar birlikte kavuralım Üzerine küp doğranmış domates ve ayıklanıp yıkanmış taze fasulyeyi alalım, kısık ateşte kavurarak pişirelim Suyunu cektikten sonra, sıcak su ve kırmızı toz biberi ilave edelim, kısık ateşte pişmeye bırakalım Eğer fasulye pişmezse sıcak su ekleyebiliriz



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.