![]() |
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye Malzemeler: 2 tane, kuru soğan 500 gram, kuşbaşı et 1 kg taze fasulye 2 tane domates 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tatlı toz biber, tuz 1 çay fincanı kaynar içme suyu Yapılışı: Orta boy bir tencereye, zeytinyağını, eti ve yemeklik doğradığımız soğanı alalım. Et suyunu salıp cekene kadar birlikte kavuralım. Üzerine küp doğranmış domates ve ayıklanıp yıkanmış taze fasulyeyi alalım, kısık ateşte kavurarak pişirelim. Suyunu cektikten sonra, sıcak su ve kırmızı toz biberi ilave edelim, kısık ateşte pişmeye bırakalım. Eğer fasulye pişmezse sıcak su ekleyebiliriz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.