![]() |
Oktay Usta Kuzu Etli Sadrazam Kayığı Tarifi , Kuzu Etli Sadrazam Kayığı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta Kuzu Etli Sadrazam Kayığı Tarifi , Kuzu Etli Sadrazam Kayığı YapılışıOktay Usta Kuzu Etli Sadrazam Kayığı Tarifi , Oktay Usta Kuzu Etli Sadrazam Kayığı Yapılışı Malzeme Listesi 6 Milföy 400 Gr ![]() 1 Pk ![]() 1 Soğan 2 Patates 5 Yeşil Biber 1 Kırmızı Biber 4 Domates 1 Kase Bezelye 1 Tutam Taze Kekik Sıvıyağ Tane Karabiber Tuz Hazırlanışı: Tencereye sıvıyağını döküyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Doğradığımız biberleri, domatesleri ve bezelyeleri etlerin üzerine döküyoruz ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarını tezgahın üzerine koyup üst üste getiriyoruz ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verip milföy hamurlarını pişiriyoruz ![]() ![]() Hamuru kalıptan çıkartıp içerisine hazırlamış olduğumuz harcı döküp servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|