Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adaçaylı, beyaz, tarifleri, tavuk

Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri




Adaçaylı Tavuk

Mutfak: Türk Mutfağı

Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri

Yapım Süresi: 40dk

Servis: 4

Zorluk: Kolay

Yemeğin Malzemeleri :

20 adet tavuk kanadı

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı adaçayı

4 adet haşlanmış orta boy patates

Yemeğin Hazırlanışı :

Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın Etler pişince bir kenara alın Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun Sıcak pilav üzerinde servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.