![]() |
Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri
Adaçaylı Tavuk Mutfak: Türk Mutfağı Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri Yapım Süresi: 40dk Servis: 4 Zorluk: Kolay Yemeğin Malzemeleri : 20 adet tavuk kanadı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı adaçayı 4 adet haşlanmış orta boy patates Yemeğin Hazırlanışı : Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. Sıcak pilav üzerinde servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.