Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek Tarifleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek TarifleriBıldırcın Izgara Mutfak : Türk Kategori : Av Etleri Zorluk : Sure : Malzemeler 5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik Hazırlanışı Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs![]() ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın AFIYET OLSUN! |
|
|
|