![]() |
Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek Tarifleri
Bıldırcın Izgara Mutfak : Türk Kategori : Av Etleri Zorluk : Sure : Malzemeler 5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik Hazırlanışı Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın. AFIYET OLSUN! |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.