ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=933325)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 11:57 PM

Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek Tarifleri
 

Bıldırcın Izgara

Mutfak : Türk
Kategori : Av Etleri
Zorluk :
Sure :

Malzemeler
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber

5 Kişilik

Hazırlanışı
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.

AFIYET OLSUN!



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.