![]() |
Kestaneli Dana Güveç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Dana Güveç TarifiKestaneli Dana Güveç tarifi için Malzemeler : 400 gr dana kuşbaşı 20 kestane 2 havuç 8-10 arpacık soğan 10 diş sarımsak 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 3 defneyaprağı 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 çorba kaşığı sirke 5-6 sivribiber 1 çorba kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı su 30 gr margarin 2 dal maydanoz Tuz Kestaneli Dana Güveç yemeğinin hazırlanışı: Soğan ve sarımsakları soyun ![]() ![]() ![]() Kestanelerin üzerini çizip hafif diri kıvamda haşlayın ve kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() Eti güvece alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|