![]() |
Tantuni-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tantuni-Yemek TarifleriTantuni-Yemek Tarifleri Malzemeler • 500 gr ![]() • Kimyon • Kekik • Pul kırmızı biber • Tuz • 30 gr ![]() Tarif Eti keskin bir bıçakla çok ince kıyın ![]() ![]() ![]() Kızdırdığınız tavaya her seferinde bir miktar et koyup, devamlı karıştırarak çok kuvvetli ateşte 5 dakika kavurun ![]() Etlerin tamamını bu şekilde pişirdikten sonra kimyon, kekik, pul kırmızı biber ve tuz serpip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tantuni-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tantuni-Yemek Tariflerisadece dana biftek Kimyon Kekik Pul kırmızı biber Tuz ile fazla lezzetli olmaz içine biraz maydonoz, biraz domates koyacaksın ki tadı anca öle çıkar yanında da turşu bu saydıklarını içine kolayarsan kuru kuru gelir tadı çıkmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
Tantuni-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tantuni-Yemek TarifleriTantuni Oktay ustanin tarifi Malzemeler:
Hazirlanisi: 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suyunu çekicek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lavaş ekmeğini içine tantuni etini alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|