Arnavut Yahnisi Tarifi-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arnavut Yahnisi Tarifi-Yemek TarifleriMalzemeler
Tereyağını bir tencereye alın Kızdırdıktan sonra yemeklik doğranmış soğan ve zar biçiminde doğranmış olan kuzu etlerini tencereye alıp, kavurun İçine yeterince suyu ilave edin Suyunu çektikten sonra akşamdan ıslanmış nohudu tencereye koyun Pişerken küçük kesilmiş ciğer, sivribiber, arnavut biberi ve mantı hamurunu sırayla ilave edin Kısık ateşte birlikte pişirin Pırasayı yıkayıp, ayıklayın Halka halka doğrayın Tencereye ilave edin Tuz, karabiber, kırmızı biber ve beynini birkaç parçaya bölünmüş olarak tencereye alın 5 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın |
Arnavut Yahnisi Tarifi-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arnavut Yahnisi Tarifi-Yemek TarifleriArnavut Yahnisi Tarifi |
|