|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekmekpasta, hamur, işleri, sarmısaklı, tarifleri |
![]() |
Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriSarmısaklı ekmek-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri MALZEMELER 1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala) 150 gr tereyagi 3-4 dis sarimsak yarim demet taze maydanoz HAZIRLANIŞI Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyinEkmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
|