Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çatal, hazırlanışı, tarifi, yapılır, yapılışı

Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Çatal – Malzemeler – İçindekiler
100 gr yumuşamış margarin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı mahlep
1 çay bardağı yoğurt
1 çorba kaşığı sirke
1 çorba kaşığı şeker
1 kabatma tozu
Aldığı kadar un
Unun ortasını açıp margarin, sıvıyağ, yoğurt, mahlep, kabartma tozunu ekleyin ve kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun Hamuru 1-2 saat dinlendirin
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın Unlanmış zeminde yuvarlayarak uzun çubuk şekli verin Uçlarını çatal şeklinde kıvırın Yağlanmış tepsiye dizip üzerlerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpin
Önceden orta ısıya ayarlanmış fırında 30-35 dakika pişirin Ilık olarak servis yapın

Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.