Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, hazırlanışı, saçaklı, yapılır, yapılışı

Saçaklı Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saçaklı Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Saçaklı Börek – Malzemeler – İçindekiler
5 yufka
5 yumurta
yarım kg süt
200 gr eritilmiş margarin
tuz
Ateşe dayanıklı cam bir kaseyi yağlayın Yufkalardan birini kaseye yayın Yağı, sütü yumurtayı karıştırın Diğer dört yufkayı diderek parçalayın Yumurtalı karışıma batırarak kasedeki yufkanın üzerine serpin Kasenin kenarında sarkan ilk yufkayı bohça gibi kapatın Artan karışımı üzerine döküp önceden ısıtılmış fırına sürün Pişince alt üst yapıp servis yapın

Saçaklı Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.