|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, mantı, tavuklu, yapılır, yapılışı |
![]() |
Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl YapılırTavuklu Mantı – Malzemeler – İçindekiler İç malzemesi; 1 adet tavul gögsü yarım su bardağı ceviz 150 gr mantar 1 çorba kaşığı tereyağı tuz Hamur malzemesi; yarım kilo un yarım su bardağı su tuz Üzeri için; 1 çorba kaşığı tereyağı yoğurt pul biber 5 diş sarımsak yarım kase sıvı yağ Un, tuz ve suyu bir kapta yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
|