Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börekpasta, hamur, işleri, püreli, tarifleri

Püreli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Püreli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




Püreli Börek - Malzemeler - İçindekiler

2 adet yufka
1 kase patates püresi
1 su bardağı galeta unu
100 grkaşar peynir rendesi
1 çay bardağı sıvı yağ
Karabiber
Tuz
Püreli Börek - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Yufkaların birini fırın tepsisine yayın Yağ ile suyu karıştırıp yufkaların üzerine gezdirin İkinci yufkayı da yayıp yine yağlı suyu üzerine gezdirin Yufkayı önce dörde sonra eşit bir şekilde sekiz parçaya bölün Patates püresine kaşar peynir, karabiberi ekleyerek karıştırın Birer çorba kaşığı yufkaların geniş kısımına koyup sigara böreği gibi sarın Buzdolabında 2 saat bekletinGaleta ununa bulayıp önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında 30 dk pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.