Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, çiçeğinden, çiçekli, kabak, köy, pilavı, yemekleri

Kabak Çiçeğinden, Çiçekli Bulgur Pilavı - Köy Yemekleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Çiçeğinden, Çiçekli Bulgur Pilavı - Köy Yemekleri




Kabak çiçeğinden, çiçekli bulgur pilavı

Malzemesi

-Bir Çorba kaşığı Tereyağ

-2 Su Bardağı Bulgur(Karıncalı Bulguru)

-4 Su Bardağı temiz yayla suyu

-40 Adet temizlenmiş Kabak çiçeği

-Yarım kaşık salça

-Üzerine yarım aşırma sarımsaklı

Koyun yoğurdu

-Nane soslu garnatür dökülebilirüzerine

ÇİÇEK AÇMIŞ KABAK ÇİÇEKLERİ TOPLANIRVE KOÇANI HESİLDİKTEN SONRA 40 ADET KABAK ÇİÇEĞİ ORTA HALDE KIYILIRİKİ SU BARDAĞI ÖLÇEĞİNDE

BULGUR LA TEREYAĞDA VE HERENİDE KAVRULURALATAV KAVRULDUKTAN SONRA ÜZERİNİ 1 SANTİM KAPATACAK ŞEKİLDE SU İLAVE EDİLİR25 DAKİKA SONRA KABAK ÇİÇEKLİ BULGUR PİLAVI YENECEK HALE GELİR

6 KİŞİLİK OLAN BU PİLAVÜZERİNDEDE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKÜLEREK1 TEBSİDE ORTAKLAŞA YENİR



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.