![]() |
Yer Elmalı Çupra-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yer Elmalı Çupra-Yemek TarifleriMALZEMELER 1 adet yumurta 1 kutu mısır konservesi 1/3 su bardağı sıvı yağ 1 çorba kaşığı maydanoz, ince kıyılmış 1 adet (orta boy kutu) ton balığı konservesi 6 dilim tost ekmeği ya da beyaz ekmek dilimleri HAZIRLANIŞI Ton balığı ve mısırın fazla yağını ve suyunu süzerek karıştıralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
![]() |
Yer Elmalı Çupra-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yer Elmalı Çupra-Yemek TarifleriKAŞMİR PİLAVLI TAVUK GÖĞSÜ Malzemeler 4 adet tavuk göğsü filetosu 2 çorba kaşığı çiçek yağı 3 fincan tavuk suyu 2 çorba kaşığı su Yarım fincan baldo pirinç 1 adet küçük soğan 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı siyah hardal çekirdeği Çeyrek çay kaşığı kakule Çeyrek çay kaşığı kimyon Çeyrek çay kaşığı nane 1 çorba kaşığı kişnişotu KAŞMİR PİLAVLI TAVUK GÖĞSÜ TARİFİ Yağı orta boy bir tencerede ısıtın, içine ince doğradığınız soğanı, dövülmüş sarımsağı, hardal çekirdeğini ekleyip, soğanları yumuşayıncaya dek pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|