![]() |
Osmanlı Mutfağı Lüferli Pilav Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Mutfağı Lüferli Pilav TarifiOsmanlı Mutfağı Lüferli Pilav Tarifi Malzemeler: • 2 adet lüfer balığı (içi temizlenmiş) • 250 gr pirinç • 1 adet soğan • 1 adet limon • Yarım demet dereotu • Defneyaprağı • 100 gr tereyağı • 2 adet çubuk tarçın • 4 tatlı kaşığı tuz • Karabiber Yapılışı: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|