![]() |
Fırında Hamsi Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Hamsi BuğulamaFırında Hamsi Buğulama Hazırlama Süresi: 20 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 6 Malzemesi: 1 kg ![]() Tarifi: • Hamsileri ayıklayın, yıkayıp, süzün ![]() • İri halka şeklinde doğradığınız soğanları fırın kabına yerleştirin, karabiber ve tuz serpin ![]() • Hamsileri yan yana sıralayıp üstüne yine halka şeklinde doğranmış domatesleri yerleştirin ![]() • Limon suyu, zeytinyağ, karabiber ve tuzu çırpıp, balıkların üzerine dökün ![]() • 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin ![]() • Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|