Tavuk budunu (veya baget) un ve paprika karışımına bulayın Tavuk butlarını 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve defneyaprağı ile tavada 5-6 dakika soteleyip tuz ile tatlandırın
Tavadan tavuk butlarını alın Sote işlemi yaptığınız tavayı temizleyin Aynı tavaya tekrar 1 çorba kaşığı un ve 1 çorba kaşığı paprika aktarın Yarım su bardağı elma sirkesi ve yarım kepçe sebze suyu ile un ve paprika karışımını sulandırın
Tereyağı ya da sıvıyağ sürdüğünüz ısıya dayanıklı fırın kabına iki parçaya kestiğiniz arpacıksoğanı ve tavuk budunu (veya piliç baget) yerleştirin Fırın kabının içine hazırladığınız paprikalı ve unlu sosu süzerek ekleyin Fırın kabının üzerini suyla nemlendirilmiş yağlı pişirme kağıdı ve alüminyum folyo ile iyice kapatın
Tavuk butlarını önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirin Fırın kabını fırından çıkarttıktan sonra paprikalı tavuk budunu servis edebilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.