![]() |
Dokundum...* Ağladı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokundum...* Ağladı..![]() Hüzün kokan bir sonbahardı Düşlerime düştü adam Dokunsam kaçacaktı Dokundum Kaçtı ![]() ![]() ![]() Kelimelere sığmıyordu düşünceler Denizin bir dalgalanışı vardı Deniz dalgalandı Sevda dalgalıydı Adam dalga oldu Yüreğe çarptı ![]() ![]() ![]() Isındım kavuşmalarda Üşümeler gidişlere kaldı Düşlerin sokağından mı geçtim Yoksa sokak mı beni çağırdı ![]() ![]() Yana gecikmedim Sadece beklettim Adresin rehberlerde yanlış yazılmış adam Kabul edersen eğer Simdi geldim Belki gidiyordun Yorgundun Yorulmuştun Sabrın uzatmalara kalsın Kadınlığımı giyindim Telaşla geldim ![]() ![]() ![]() Bir şehir kalabalığı vardı üzerinde Bir sevdanın ağırlığı Bir vedanın kırgınlığı dudaklarında Gözlerine baktım Hüzünlerimiz tanıştı Gülüşlerimiz Gülümseyişlerimiz Bilseydim Daha önce tutardım ellerini Cağırdığını duydum Koşarak geldim ![]() ![]() ![]() Dağınıktı saçlarım Toparlayamadım Bir fırtına gibi indin üzerime Islandım mı Islatıldım mı Anlayamadım ![]() ![]() ![]() Korkular akıyordu yüreğinden adam Kaç mevsimin karanlığı iz bıraktı da Silmedin öpüşlerinden ![]() ![]() ![]() Seviştim yorgunluğunla Ve seninle Kederinle Bildim ![]() ![]() ![]() Aralıktı kapın Zile basmadan Apar topar İçeri girdim ![]() ![]() ![]() Haylaz bir çocuğun Umudu var gözlerimde Gözlerini kaçırma Korkularımı sattım Sana geldim ![]() ![]() ![]() Hüzün kokan bir sonbahardı Düşlerime düştü adam Dokunsam susacaktı Dokundum Ağladı ![]() ![]() ![]() `Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|