![]() |
Dokundum...* Ağladı..
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hüzün kokan bir sonbahardı Düşlerime düştü adam Dokunsam kaçacaktı Dokundum Kaçtı... Kelimelere sığmıyordu düşünceler Denizin bir dalgalanışı vardı Deniz dalgalandı Sevda dalgalıydı Adam dalga oldu Yüreğe çarptı... Isındım kavuşmalarda Üşümeler gidişlere kaldı Düşlerin sokağından mı geçtim Yoksa sokak mı beni çağırdı..? Yana gecikmedim Sadece beklettim Adresin rehberlerde yanlış yazılmış adam Kabul edersen eğer Simdi geldim Belki gidiyordun Yorgundun Yorulmuştun Sabrın uzatmalara kalsın Kadınlığımı giyindim Telaşla geldim... Bir şehir kalabalığı vardı üzerinde Bir sevdanın ağırlığı Bir vedanın kırgınlığı dudaklarında Gözlerine baktım Hüzünlerimiz tanıştı Gülüşlerimiz Gülümseyişlerimiz Bilseydim Daha önce tutardım ellerini Cağırdığını duydum Koşarak geldim... Dağınıktı saçlarım Toparlayamadım Bir fırtına gibi indin üzerime Islandım mı Islatıldım mı Anlayamadım... Korkular akıyordu yüreğinden adam Kaç mevsimin karanlığı iz bıraktı da Silmedin öpüşlerinden...? Seviştim yorgunluğunla Ve seninle Kederinle Bildim... Aralıktı kapın Zile basmadan Apar topar İçeri girdim... Haylaz bir çocuğun Umudu var gözlerimde Gözlerini kaçırma Korkularımı sattım Sana geldim... Hüzün kokan bir sonbahardı Düşlerime düştü adam Dokunsam susacaktı Dokundum Ağladı... `Alıntı.. |