![]() |
Artık Daha Az Seviyorum Seni... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Daha Az Seviyorum Seni...Giderek daha az ![]() ![]() ![]() Unutur gibi seviyorum ![]() ![]() ![]() Azala azala ![]() ![]() ![]() Aramızdaki uzaklığın karanlığında ![]() ![]() ![]() Geceler kısalıp, gündüzler uzuyor böyle olunca ![]() ![]() ![]() Daha az seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Kendini iyileştiren bir yara gibi ![]() ![]() ![]() Daha az ![]() ![]() ![]() Ve zamanla ![]() ![]() ![]() Sen geceyi tutuyorsun, ben nöbetini ![]() ![]() ![]() Uzak dağ kışlalarında Görmüyoruz birbirimizi ![]() ![]() ![]() Usul usul sis iniyor Kopmuş yollara ![]() ![]() ![]() Işığı hafif, uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda ![]() ![]() ![]() Sevgilim sevgilim ![]() ![]() ![]() Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin ![]() ![]() ![]() Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da ![]() ![]() ![]() Artık daha az seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Unutur gibi, ölür gibi daha az ![]() ![]() ![]() Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini ![]() ![]() ![]() Kolay değil ![]() ![]() ![]() Yalnızca sevgilimi değil, evladımı da kaybettim ben ![]() ![]() ![]() Kaç acı birden imtihan etti beni ![]() ![]() ![]() Tek bir gece vardır insanın hayatında Ömür boyu sürer nöbeti ![]() ![]() ![]() Bu da öyleydi ![]() ![]() ![]() İyi ol, sağ ol, uzak ol ![]() ![]() ![]() Ama bir daha görme beni !! |
![]() |
![]() |
|