![]() |
Yüzsüz Bir Gencin Duası... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzsüz Bir Gencin Duası...Yüzsüz bir gencin duası ![]() ![]() ![]() Hakkında Yüzsüz bir gencin duası ![]() ![]() ![]() Bir sızıdır yüreğimdeki, İnler dururum&! Rahmet esintisinde sakladığın merhameti, Dinler dururum&! Ahları yol eder kendine dilim, Gider dururum&! Kuşlar konmaz artık gönlüme, Uğramazlar hiç&! Ve anlarım günahlarımı o an&! Sabahları karartan, Gündüzlerimi geceye boyayan günahlarımı&! Gözyaşlarımı kana bulayan günahlarımı&! Ve günahlarımı itiraftır gözlerim&! Sen EY Rahmet Padişahı &! Ümit var olunuz dedin ya, Tövbe edip geliniz dedin ya, Bundandır umut doluyum&! Bundandır affını, Düşler dururum&!!!! Vururda geçer gönlüme hep, ezici pişmanlıklar ![]() ![]() Açılır ellerim duâya dururum&! Bir halsizlik,bir ürkeklik,bir mahçubluk içindeyim Susarım, sadece Sanadır (c ![]() ![]() Bakamam semâna, Utanıyorum&! Ne büyük bir ateştir ki bu, Hadsiz yanıyorum&! Avuçlarımda gül birikmişti Seni (c ![]() ![]() Şimdi dikenlere döndüler günahlarımla, Kanıyorum&! Sızlanırım hep, ağlarım günahlarıma Pişmanım bütün yaptıklarıma Yüzüm yok belki ama Yok ki başka bir yer gideyim Yüzüm olmasa da geldim kapına&!!!! Sen ki En Yücesin (c ![]() ![]() Ben ki en acizim&! Sen ki Tek Padişahsın (c ![]() ![]() Ben ki hüküm bekleyen kölenim&! Ehadsın Sen, Bir Rabbimsin (c ![]() ![]() Bense yüzsüz kulunum&! Yüzsüz bir gencim&! Ey Kimsesizlerin Kimsesi (c ![]() ![]() Bir haber ulaşsın ötelerden yüreğime&! Ateşime bir yudum serinlik ulaşsın&! Günahlarımın enkazı altındayım& Tutsun beni elimden Rahmetin kaldırsın&! Sevdin bizi Rabbim (c ![]() ![]() Acizim, yolunda bir hiçim biliyorum&! Ve Senden (c ![]() ![]() Sadece bir umut dileniyorum&! EY RABBİM (c ![]() ![]() Hükmedip cehennemine atarsan, Rab (c ![]() ![]() Lütfedip Rahmetine sararsan, Rahman (c ![]() ![]() Ve bu son demde,, Yüzsüzüm, ama yinede kapına geldim& Güçsüzüm, ateşin sinede affına geldim& ![]() Bir çaresizin seslenişidir bu ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir bitişin seslenişidir bu& Bir yanlışın&! Hepsinden de ziyade,,, Yüzsüz bir gencin seslenişiydi bu& ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzsüz Bir Gencin Duası... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzsüz Bir Gencin Duası...Bir gencin tövbesi Allahü teâlâ, peygamberi Musa aleyhisselâma hitap edip " (Ey Musa! Filân mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefât etti ![]() ![]() ![]() Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti ![]() Oradakilere: -Bu gece, burada, Allahü teâlânın dostlarından biri vefât etti mi? diye sorunca: -Ey Allahın peygamberi! Allahü teâlânın dostlarından hiç kimse vefât etmedi ![]() ![]() ![]() Musa aleyhisselâm: -Ben onu arıyorum, buyurdu ![]() ![]() Hazret-i Musa, o eve girdi ![]() ![]() ![]() -Ey Rabbim! sen buyurdun ki, o''Benim dostumdur ![]() ![]() Allahü teâlâ: (Ey Musa! İnsanların onun için fâsık demeleri doğrudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|