Anlatılamayan.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlatılamayan....Nasıl girdik birbirimizin aklına? çarpıştık mı? Hayır ![]() Yıldırım çarpması mıydı? Yok canım! Sen zaten paratoner gibiydin, benim fırtınalarım ise çok başka kalplerin coğrafyalarında esiyordu ![]() Tanıştık, birbirimizi tanıdık mı? Tanıştığımız pek söylenemez, birbirimizi tanıdığımız ise hiç söylenemez ![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş birbirimize alıştığımızz için mi oldu bütün bunlar? Hayır Bir türlü alışamadık birbirimize![]() Sen hâlâ irkiliyorsun! Ben hâlâ laflarımı karıştırıyorum ![]() ![]() ![]() Dogrusu şu ki, birbirimizin yanından gelip geçerken, ne olduysa oldu işte, takıldık, hatta yapıştık sanki ![]() ![]() ![]() Senin gözlerin kaldı bende, benim sözlerim sende ![]() ![]() ![]() Senin başını öne eğişin, gülüşün, onca kalabalık içinde kendi başınalığın iz bıraktı bende ![]() ![]() ![]() Benim bakışlarım kaldı sende ![]() ![]() ![]() Senin yürüyüşün, benim duruşum ![]() ![]() ![]() ikide bir çikan bir kopça gibi, ikide bir açılan çıtçıt gibi Bir bağlandık, bir koptuk; bir takıldık![]() |
|
Anlatılamayan.... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlatılamayan....Bi yerden tuttu bu yazı beni ![]() ![]() ![]() Anlatamadım![]()
|
|
|
|