![]() |
Anlatılamayan.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlatılamayan....Nasıl girdik birbirimizin aklına? çarpıştık mı? Hayır ![]() Yıldırım çarpması mıydı? Yok canım! Sen zaten paratoner gibiydin, benim fırtınalarım ise çok başka kalplerin coğrafyalarında esiyordu ![]() Tanıştık, birbirimizi tanıdık mı? Tanıştığımız pek söylenemez, birbirimizi tanıdığımız ise hiç söylenemez ![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş birbirimize alıştığımızz için mi oldu bütün bunlar? Hayır ![]() ![]() Sen hâlâ irkiliyorsun! Ben hâlâ laflarımı karıştırıyorum ![]() ![]() ![]() Dogrusu şu ki, birbirimizin yanından gelip geçerken, ne olduysa oldu işte, takıldık, hatta yapıştık sanki ![]() ![]() ![]() Senin gözlerin kaldı bende, benim sözlerim sende ![]() ![]() ![]() Senin başını öne eğişin, gülüşün, onca kalabalık içinde kendi başınalığın iz bıraktı bende ![]() ![]() ![]() Benim bakışlarım kaldı sende ![]() ![]() ![]() Senin yürüyüşün, benim duruşum ![]() ![]() ![]() ikide bir çikan bir kopça gibi, ikide bir açılan çıtçıt gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anlatılamayan.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlatılamayan....Bi yerden tuttu bu yazı beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|