![]() |
Bende İz Bırakan Sözler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Bende iz bırakan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüyorum kendi yoLumda başka hiç kimseyi düşünmeden umursamadan, istemeden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...açık sözlü düşman,iki yüzlü dosttan iyidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Gereksizlere ![]() ![]() Aslında kırmak istemiyorum kimseleri, ama hayat bu ya, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...gündemden bu aralar çok duyduğum bi söz ![]() ![]() ![]() Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Bu sözü fazlaca değer verdiğim asıl yüzünü görmemin hayli zamn aldığı ![]() ![]() seni ulaşamayacağım kadar yükseklerde sandım, meğer eğilemeyeceğim kadar alçaklardaymışsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Gidenee ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Aranılan sevdalı ![]() ![]() ![]() Öyle Bir Sev Ki, Yüreğinden Kimse Ayıramasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Sevdiceğime ♥ßir yαğmuR gißi üstüme yαğdığın o günden ßeri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Keşkelerime ![]() ![]() ![]() YapıLan şeyLer için pişmanLık zamanLa geçeR ama yapıLmamış şeyLer için pişmanLık ömür boyu sürer ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...minik bi dua Allahım bizleri Birbirine karşı hakkı ve sabrı tavsiye edenlerden, zikredenlerden, şükredenlerden eyle ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...En büyük Yanlışıma ![]() ![]() ![]() ![]() 1 cümLeLik seni, Roman yapmışım kendime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...Beni beğenmeyenlere ![]() ![]() ![]() KimSeyi TaKmıYoRm,KenDi YoLumDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~ eL SaLLıyoRm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...hoşuma giden bi söz Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende İz Bırakan Sözler...tutulmayacak gibi değil ki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |