Bende İz Bırakan Sözler... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Bende iz bırakanKafamda şimşekler çaktıranyüreğimi sızlatanhayata dair ordan burdan ne bulursam işte Yürüyorum kendi yoLumda başka hiç kimseyi düşünmeden umursamadan, istemedenKendi hayatımın efendisi oLdum yeniden ! |
10-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...açık sözlü düşman,iki yüzlü dosttan iyidir |
10-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Gereksizlere Aslında kırmak istemiyorum kimseleri, ama hayat bu ya, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri ! |
10-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...gündemden bu aralar çok duyduğum bi söz Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM |
10-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Bu sözü fazlaca değer verdiğim asıl yüzünü görmemin hayli zamn aldığıbir zamnlar çok sevdiğim birine itaf ediyorum seni ulaşamayacağım kadar yükseklerde sandım, meğer eğilemeyeceğim kadar alçaklardaymışsın |
10-11-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Gidenee Gittinşimdi bir mevsim değiL, koca bir hayat girdi aramıza BiLiyorum ne sen dönebiLirsin artık, ne de ben kapıyı açabiLirim sana |
10-11-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Aranılan sevdalı Öyle Bir Sev Ki, Yüreğinden Kimse Ayıramasın Ve Öyle Birini Sev Ki, Seni Gözleriyle Bile Aldatmasın!! |
10-11-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Sevdiceğime ♥ßir yαğmuR gißi üstüme yαğdığın o günden ßeri SırıLsıkLαm yαşıyorum seni! ♥ |
10-11-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Keşkelerime YapıLan şeyLer için pişmanLık zamanLa geçeR ama yapıLmamış şeyLer için pişmanLık ömür boyu sürer ! |
10-11-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...minik bi dua Allahım bizleri Birbirine karşı hakkı ve sabrı tavsiye edenlerden, zikredenlerden, şükredenlerden eyle ! Amin |
10-11-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...En büyük Yanlışıma 1 cümLeLik seni, Roman yapmışım kendime |
10-11-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...Beni beğenmeyenlere KimSeyi TaKmıYoRm,KenDi YoLumDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~ eL SaLLıyoRm |
10-11-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...hoşuma giden bi söz Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir |
10-11-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...tutulmayacak gibi değil ki |
|