![]() |
Bende İz Bırakan Sözler...
Bende iz bırakan...Kafamda şimşekler çaktıran...yüreğimi sızlatan...hayata dair ordan burdan ne bulursam işte
Yürüyorum kendi yoLumda başka hiç kimseyi düşünmeden umursamadan, istemeden...Kendi hayatımın efendisi oLdum yeniden ! |
açık sözlü düşman,iki yüzlü dosttan iyidir......
|
Gereksizlere..
Aslında kırmak istemiyorum kimseleri, ama hayat bu ya, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri ..! |
gündemden bu aralar çok duyduğum bi söz...
Memleketi Soydum,Başucuma Koydum, Ben Bir Anayasa Uydurdum; Duma Duma Dum ; REFERANDUM |
Bu sözü fazlaca değer verdiğim asıl yüzünü görmemin hayli zamn aldığı..bir zamnlar çok sevdiğim birine itaf ediyorum
seni ulaşamayacağım kadar yükseklerde sandım, meğer eğilemeyeceğim kadar alçaklardaymışsın... |
Gidenee...
Gittin.şimdi bir mevsim değiL, koca bir hayat girdi aramıza. BiLiyorum ne sen dönebiLirsin artık, ne de ben kapıyı açabiLirim sana.... |
Aranılan sevdalı...
Öyle Bir Sev Ki, Yüreğinden Kimse Ayıramasın... Ve Öyle Birini Sev Ki, Seni Gözleriyle Bile Aldatmasın...!! |
Sevdiceğime
♥ßir yαğmuR gißi üstüme yαğdığın o günden ßeri.. SırıLsıkLαm yαşıyorum seni.! ♥ |
Keşkelerime...
YapıLan şeyLer için pişmanLık zamanLa geçeR ama yapıLmamış şeyLer için pişmanLık ömür boyu sürer. . . ! |
minik bi dua
Allahım bizleri Birbirine karşı hakkı ve sabrı tavsiye edenlerden, zikredenlerden, şükredenlerden eyle. . . ! Amin.. |
En büyük Yanlışıma....
1 cümLeLik seni, Roman yapmışım kendime... |
Beni beğenmeyenlere...
KimSeyi TaKmıYoRm,KenDi YoLumDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~ eL SaLLıyoRm |
hoşuma giden bi söz
Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir |
|
tutulmayacak gibi değil ki...
|