![]() |
En Özel Sözler,En Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerHerkesin özel bulduğu okuduğunda anlam ifade eden sözler vardır ![]() ![]() ![]() Ben başlayayım Bir kadın söyleyeceği çok şey olduğu halde susuyorsa, erkek artık tüm şansını kaybetmiştir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerBen, sensiz yaşayamam diyenlerden değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerAh be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler"ѕeɴ нiç ĸυмѕαŁdαĸi тeĸ вir ĸυм тαɴeѕi ĸαdαr üмiтŁe yαşαyıp,dαŁɢαŁαr мiѕαŁi вüyüĸ нαyαŁŁer ĸυrdυɴмυ нαyαтα dαir?" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler''Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerBen senin bedenini değil, yüreğini sevdim ![]() ![]() Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerAma en çok sevdiğim ve gerçekçi gelen tek sözüm bu ![]() Doğru kararlar tecrübe ile verilir,ama tecrübe yalnış kararlardan elde edilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerÜşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke, sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa "Ben pasta sevmem" diyen tek kişi; Annendir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel Sözler"Anladım ki aşk; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Özel Sözler,En Güzel SözlerKADIN olmak; makyajla güzelleşmek değil, iç güzelliğini ortaya koyabilmektir! Her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekle bütün olabilmektir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|